Le Vieux Sart woning 21 DEF

Le Vieux Sart / Woning 21
Ga naar de inhoud
Omgeving

Het aantal activiteiten in de omgeving is erg groot. Zowel sportief, culinair als cultureel is er altijd wel iets naar je gading te vinden. In ons huisje vind je dan ook een map met allerlei (actuele) folders over musea, festiviteiten en bezienswaardigheden. Tevens staat er een rij boeken met van alles en nog wat over de Ardennen en nabije omgeving. Hieronder een zeer summier overzicht. Er is dus veel en veel meer!

Grotten
De grotten van Han zijn zeer bekend maar (blijven) zeker de moeite waard. Trek er wel zo'n drie uur voor uit. Dichterbij het huisje zijn de grotten van Hotton en Remouchamps.

Winkelen
Voor de dagelijkse boodschappen zijn er voldoende winkels in de kleinere plaatsen. Wie echt wil 'shoppen' is aangewezen op Luik. Namen is overigens een leukere stad om een dag winkelend door te brengen. Aken is ook goed bereikbaar.

Kastelen
Voor kastelen, burchten en forten zit je goed. Onder andere Bouillion, Rochefort, Logne en La Roche hebben fraaie ruïne. Mooie kastelen midden in de natuur vind je in Modave.en Robertville Citadels zijn er in Namen, Huy, Dinant en het grootste van Europa net over de grens met Frankrijk, in Sedan.
Terug naar de inhoud